31 juli 2016

Maatwerk

Maatwerk houdt in: een specifiek voor u gemaakte oplossing. Specifiek voor u, op uw situatie afgestemd. Volgens uw business rules.

Maatwerk schrikt vaak af, het is duur, onbetrouwbaar, bij iedere update van onze software moet het maatwerk weer aangepast worden (wat het nog duurder maakt).

Terwijl in de praktijk regelmatig met hele kleine aanpassingen hele grote stappen gemaakt kunnen worden in termen van efficiency, gegevensvalidatie en betrouwbaarheid van de systemen.

ITwize ontwikkeld maatwerk op Exact volgens de Software Development Kit (SDK) regels. Dit zorgt ervoor dat de oplossing die voor u wordt ontwikkeld, gegarandeerd blijft werken in toekomstige versies van Exact (uitzondering hierop betreft situaties waarbij Exact in hun functionaliteit zaken aanpast). Dit zorgt ervoor dat u probleemloos kunt updaten wanneer Exact een nieuwe versie uitbrengt van haar software.

Echt maatwerk is op Exact Online natuurlijk niet mogelijk omdat er niet ingegrepen kan worden in de logica van de software zelf. Wel is het heel goed mogelijk om door middel van de beschikbare webservices, gebruik te maken van de gegevens in uw Exact Online omgeving.