31 juli 2016

Over ITwize

In het proces van wens tot realisatie zijn vaak veel schijven betrokken, waarbij iedereen zijn of haar eigen interpretatie geeft aan hetgeen wordt gezegd. Aan het eind heeft u niet waar u om vroeg, maar vaak ook niet wat u nodig heeft. Bij ITwize krijgt u wat u nodig heeft.

You get what you need

Bij ITwize kunt u terecht voor zowel de implementatie van, als de ontwikkeling van klant-specifieke aanvullingen op de standaard producten van Exact Software (Exact Synergy Enterprise, Exact Globe Next, Exact Online).

Klant-specificieke aanvullingen (ook wel maatwerk genoemd) schrikt vaak af, terwijl in de praktijk regelmatig met hele kleine aanpassingen hele grote stappen gemaakt kunnen worden in termen van efficiency, gegevensvalidatie en betrouwbaarheid van de systemen.

Naast de ontwikkeling en implementatie kan ITwize u van dienst zijn op het gebied van rapportages (Microsoft SQL Reporting Services, Crystal Reports, Sumatra Software) en op het gebied van het automatiseren van processen met behulp van Orbis Software.

Daarnaast heeft ITwize ervaring met het koppelen met AFAS Software.

Ook voor algemene .Net ontwikkelen (VB.Net/C#, Winforms, Webforms, MVC) bent u bij ITwize op het juiste adres.

Als laatste kan ITwize u ondersteunen op het gebied van Software Productmanagement. Hierbij wordt het proces rondom het registreren van klantwensen en -eisen ingericht zodat er niet alleen beter zicht is op wat uw klanten nu eigenlijk willen aan functionaliteit, maar u ook onderbouwde keuzes kunt maken met betrekking tot het voorrang geven aan de ontwikkeling van bepaalde functies. Zodat er niet meer ontwikkeld wordt ” wat leuk is om te ontwikkelen” maar ” waar de klant om vraagt”.

 • EXACT SOFTWARE
  Expert level gecertificeerd SDK ontwikkelaar, waardoor de garantie wordt gegeven dat bij updates van Exact, de ontwikkelde software blijft functioneren.
 • .NET
  Uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van software op basis van het Microsoft .NET platform.
 • REPORTING
  Uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van rapporten om uw beslissingen met betrouwbare gegevens te ondersteunen.
 • PRODUCTMANAGEMENT
  Software Productmanagement om tot een gestructureerde manier van werken te komen om uw software te ontwikkelen.