EasyList

ESC-Exact_Synergy_RGB-logo-50-web   ESC-exact-globe-next-logo-50-web_0  MicrosoftSQLServer

In samenwerking met BM Connect heeft ITwize een tool ontwikkeld als add-on op Exact Synergy Enterprise, om eenvoudig lijsten op te kunnen vragen.

U kunt eenvoudig gegevens opvragen uit uw Synergy Enterprise database en uw Exact Globe database (middels de back-office connectie), maar ook andere SQL Databases kunt u uitlezen.

De beveiliging kan ingeregeld worden zodat niet iedere medewerker alle gegevens kan uitlezen. Zo kunt u een EasyList overzicht maken voor specifiek 1 medewerker, door middel van een role een overzicht beschikbaar stellen aan een groep van gebruikers, of door middel van een koppeling met een project het overzicht enkel beschikbaar stellen voor projectleden van dit project. Uiteraard kan ook “gewoon” het beveiligingsniveau worden opgegeven.

EasyList overzichten kunnen aan elkaar worden gekoppeld door hyperlinks op te nemen en gebruik te maken van parameters. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een overzicht maken van al uw debiteuren met hun omzet, en doorzoomen om de details te zien hoe die omzet is opgebouwd van 1 specifieke debiteur.

U kunt vanuit de SQL query ook Html-opmaak meesturen. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk een “smoelenboek” te maken van uw medewerkers waarbij een aantal personeelsgegevens worden getoond in combinatie met de foto zoals deze in Exact Synergy Enterprise is opgeslagen.

Met behulp van een stukje javascript is het mogelijk om binnen een verzoek een sectie op te nemen met gerelateerde informatie. Denkt u hierbij aan voorbeelden als:

  • De laatste 10 supportvragen van de klant;
  • Verkoopkansen van de klant;
  • Urenregistraties op het geselecteerde project;
  • Gefactureerde uren vs. budget op het geselecteerde project.

Dit zijn uiteraard maar een paar praktische voorbeelden. “The sky is the limit”.

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op voor een demo-versie en prijsinformatie.

Zie ook de EasyList informatie op de website van BM Connect.

Technieken: VB.Net / SQL Server / jQuery