EasyScript

ESC-Exact_Synergy_RGB-logo-50-web   MicrosoftSQLServer

In samenwerking met BM Connect heeft ITwize een tool ontwikkeld als add-on op Exact Synergy Enterprise.

Secties met javascript kennen we binnen verzoeken. Hiermee kun je op een voor de gebruiker zeer handige manier extra informatie op een verzoek tonen. In combinatie met de EasyList add-on is hiermee alle informatie vanuit Synergy erbij te betrekken.

Helaas ontbreekt deze functionaliteit op de standaard pagina’s van Exact. Dat wil zeggen: ontbrak! Vanaf nu is dit namelijk wel mogelijk!

Via een kleine maar zeer handige add-on kunnen beheerders op diverse standaard entiteitkaarten van Exact (waaronder de medewerker-, relatie- en projectkaart) secties toevoegen met daarin javascript. Via javascript kunnen bijvoorbeeld extra knoppen toegevoegd worden om processen te starten of om door te linken naar andere pagina’s of overzichten. In combinatie met de EasyList add-on wordt dit extra krachtig. Denk hierbij aan voorbeelden zoals:

  • Specifieke verzoeken tonen en toevoegen vanaf de medewerker of relatiekaart (opleidingen, klachten, contractregels, etc.)
  • Delegatie buttons maken voor overnemen of toekennen op de medewerkerkaart
  • Uitbreiden van stamkaarten door middel van een button welke een gekoppeld verzoek opent en in dezelfde sectie toont)
  • Easylist resultaten tonen op de stamkaarten. Denk hierbij aan openstaande posten tonen op de relatiekaart of voorraadinformatie tonen op de artikelkaart

 

Dit zijn uiteraard maar een paar praktische voorbeelden. “The sky is the limit”.

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op voor een demo-versie en prijsinformatie.

Technieken: VB.Net / jQuery